15 maj 2010

BOOH!


Här var ett litet kvällsprojekt i sista minuten jag gjorde och som trots allt fick ett rätt lyckat resultat, transparent vit blus med rund krage och svarta knappar...och lataste fållningen av kanter jag nånsin kunnat komma på! Tyget är syntetiskt och gick alltså att elda på utan att brinna upp, så jag eldade alla kanterna på den, blev lite kul effekt det.


Vid ett uttråkat tillfälle stylade jag om ett par jeans när jag bodde i Uddevalla, hittade en burk vit målarfärg i förrådet och lite vitt tyg...klippte klistrade o målade. Ganska roliga men jag vet inte om kommentarer från föräldrar till sina barn när de sett mig i dem, pekar och säger "Titta den där flickan har likadana pyjamasbyxor som dig!" känns så himla uppskattat jämt. Vara vuxen är tråkigt men de kommer nog ändå bara användas vid speciella tillfällen :P


Bara för att den var så fin, ett litet askfat från myrorna med guldkant och ett treklöver i mitten, tjusigt även om man inte är rökare så kan man förvara små syprylar i den!

1 kommentar:

  1. nu har jag lusläst heeeela alltet :) du är så j*vla grym och även fast jag inte har rätt till det är jag så sjukt s t o l t över dig!!!! (& att få vara din vän såklart <3)
    SSUPUSS

    SvaraRadera