18 aug. 2011

Visningen!

Sedan ett par veckor tillbaks bjöd Poplin in till modevisning på Mosebacke terassen. En väldigt lyckad dag med fullt ös hela tiden och framför allt väldigt kul! Vi fick en massa positiv respons så det blir förhoppningsvis fler tillfällen framöver. Som påklädare och allt fix bakom kulisserna fick vi designers inte se så mycket av visningen själva. Men såklart var min bästa Bea där med sin kära kamera och förevigade kvällen med dessa tjusiga bilder :)
Mina kreationer, först ut Elsa i lila långklänning.

Klara i blå draperad klänning.


Märit i favorit luvklänningen ;)


Nina i mörkblå draperad klänning, kanske känns igen från en röd variant jag gjorde på en draperingskurs i våras...

Smyckena som modellerna bar är gjorda av Iris Form, finns att köpa hos Poplin.
Spetsklänning på Sara.

Sist men inte minst, Karin i svart trikåtopp och lila sidenkjol. Förstås ett extra tack från mig till de modeller som poserade i mina kläder! :)
Lite utav de andra designerna; först ut var Sprudla.
Sprudla
Linda Lqist
Lqist
Lqist
Lqist, modellen Christina hade gjort några utav hattarna som prydde modellernas huvuden, finns att köpa på Poplin.
Mönsterdesignern Sofia Zackrisson visade upp sina fina mönster bland annat genom ett samarbete med Orkanlia där de sytt upp klänningar med hennes tryck på tygerna.
Orkanlia såklart! Som drivit på och fixat så att den här visningen blev möjlig och jag är förstås väldigt glad att hon gav mig denna chans att vara med och visa upp mina kläder!
Orkanlia
Orkanlia
Orkanlia, syns kanske inte såhär på håll men denna klänning med hästmönster matchas med en hatt prydd av en häst! Gjord utav modisten Marika Smith, hennes hattar kan man också finna på Poplin.
Orkanlia
Orkanlia
Mary Nelson och hennes band stod för musiken och mellansnacket under visningen.
Hela gänget uppställt, en riktigt fin dag!

1 kommentar: