26 dec. 2010

Teachers ate my brain


Hittade studentklänningen jag sydde i gymnasiet när jag gick ut 2007 vilket gjorde att jag kastades tillbaks lite i tiden...


Såhär fina och lyckliga var vi, Milla och Mic hade också sytt sina utstyrslar för dagen, så gick vi ju hantverk/skrädderi linjen också...;)

[Foto: Sophie Granlöf]
Sen var det kört! Detta från en zombiewalk från i maj, finfina var vi, syns ju inte så mycket men kläderna var egenhändigt gjorda/sönderrivna hehe...

[Foto: Mikael Albertsson]
Drottninggatan invaderades


Efter pluggandet i Uddevalla firade jag och min rumskompis med en fantastisk zombiefest! Jag blev en zombiemaid, förkläde, kjol och hårband syddes.

***


Vi bakade en super avancerad tårta, gjorde till och med en prov först. Målet var- se sjukt äcklig ut men vara sjuuukt god och ja, jag tror vi lyckades ;)

Bag lady


Har gjort en liten uppsättning väskor som finns att köpa hos Poplin. Tygerna är second hand och de två blommiga har jag fått av min kära vän som i sin tur fått dem av sin mormor så en liten historia har de allt ;)


Var på utförsäljning för en tid sen med tyger ifrån svenska designern Ida Sjöstedts provkollektion. Där kunde man fynda lite galna stuvbitar (om man var snabb) för en tjuga, bland dessa då detta tyg som fick bli en klänning, disco någon?


En randig historia...


Också en blommig trikåklänning med rosett-rygg!

20 dec. 2010

rödljus


Ja det var ju ett tag sedan något lades upp här, därmed inte sagt att jag inget gjort, nu när lite ledig tid kommer så dyker en del nytt upp här inom närmaste...
Denna röda fara gjordes spontant till en utekväll, om jag inte sagt det förut så är det nästan alltid de hastigt påkommna alstrerna som blir bäst...eller mest roliga iaf ;) Spetstrikåklänning med ringning fram och bak med knyt i nacken.


Åh rygg-detaljer är det bästa jag vet!